Senin, 05 September 2016

Missä motivaatio?

Heips! Loma ja juhannus meni. Ruoka jutut jäi kirjoittamatta ja treeni motivaatio on hukassa.

Nyt juhannuksen jälkeen on ollut tosi hankalaa saada itseä niskasta kiinni. Väsyttää, ahistaa, hiostaa ja laiskotuttaa. Täällä meilläpäi on todella kosteat ilmat ollu nyt pariviikkoa.. vettä sataa tai aurinko porottaa tuskallisen kuumasti, eikä ilmassa oleva kosteus helpota yhtään. Yöt on yhtä tuskaa ja aamuisin kahta kauheammat, kun pitäisi jaksaa nousta töihin.

Viime viikolla olen rampannut kahdella eri lääkärillä. Ensin terveystalolla työterveyslääkärillä anomassa lähetettä kilpirauhastesteihin ja samalla lääkäri tahtoi ottaa sokeriarvot. Lisäksi muissa hlökohtaisissa merkeisessä yksityisellä lääkärillä ja maksanut itseni kipeäksi. No, huomenna lääkärillä on soittoaika ja saan vihdoin noi labratulokset kilpirauhasestsa ja sokeriarvoista. Toivottavasti sieltä tulee edes jotain vastauksia mielessä pyöriviin kysymyksiin ja huolenaiheisiin :)

Mulla lähti juhannuksen jälkeen uusi 8 viikon treenikalenteri. Juhannuksen mönkään menneen punnituksen jäljiltä valmentaja innostui vetämään lähet tuplamäärän aerobista meitsin salitreenailujen kaveriksi. Ihan mukava saada enemmän ulkona tehtäviä treenejä kalenteriin, mutta nämä vesissateiset tai muuten todella kosteat ilmat ei juuri houkuta pihalle juoksemaan. Tällä hetkellä.

Nono, ettei koko ilta menisi huonojen fiiliksien purkamiseen, suuntaan nyt jääkaapille syömään :) Huomenna voisin palata hieman aiheeseen labratuloksien ja valmentajan ravintopalaverin parissa. Eli siis tarkoituksena oli tulla ilmoittamaan, että hengissä ollaan (ainakin juuri ja juuri) ja ehkä nyt olisi aika kaivaa itseni esiin täältä masentavasta kuopasta ja nähdä taas energista päivänvaloa!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar