Kamis, 09 Februari 2017

Hömpöttelyä

Sois TJ 1 aamu ja tämä mimmi aloittaa 3 viikon kesäloman! Ai että tuntuu hyvältä :) Ihka ensimmäinen kunnon ansaittu kesäloma! Wihii! Kovin suuria suunnitelmia ei ole, mutta jotain kumminkin.. kuten pakkaamista, treenaamista, rentoutumista, muuttoa, nukkumista ja piste iin päällä etelänmatka äitin ja pikkusiskon kanssa lämpimään. Tarkoituksena ottaa äkkilähtö jonnekin auringonpaahteeseen. Ykköskohteena tällä hetkellä joku Espanjan kaupunki, mutta mikäli äitiä lykästää passin kanssa niin saatamme suunnata kohti Turkkiakin. No saa nähdä miten käy ;)

Tuosta muutosta kerron vaikka ihan omana postauksena enemmän, mutta sen verran paljastan että meillä on kohta oma koti. Ja kyllä, paino sanalla oma! <3 Olen super onnellinen ja en malttaisi millään odottaa, että saadaan kamat kasaan ja alkaa laitteleen sitä uutta kotia omanlaiseksi. Home Sweet Home, vihdoin! <3

Mitenkäs treenien kanssa? No ihan siedettävästi. Edelleen motivaatio hukassa treenien suhteen. Ruokailut menee ok ja ei mitään lipsumisia. Mutta jotenki en saa tätä painavaa ahteria kovin taisteluitta liikkeelle. Vaikka käyn salilla ja olo on aivan loistava treenin jälkeen, luulisi motivaation ja tsempin siitä nousevat. Mutta silti, se lähteminen on yhtä hankalaa. Kuntosali käynnit oon aina tehny, mutta lenkkejä on nyt jäänyt välistä. Ei vain yksinkertaisesti jaksa.

Pidin nyt pari viikkoa tosiaan hieman omalla luvalla rennommin. En tehnyt kaikkia 3-4 lenkkiä mitä viikkoon olisi salien lisäksi kuulunut. Tällä viikolla salilla oli puhtia ihan eri tavalla. Salilla oli hyvä fiilis ja kehossa kuohus oikee sellanen onnistumisen fiilis. Missään vaiheessa treeniä ei tuntunut, että lihakset olisi valmiiksi ihan väsyneitä, ettei jaksaisi tehdä loppuun. Olo oli ihanan rento ja täynnä energiaa. Oon miettinyt, että tällänen 5 viikon raskaampi treeniputki ei oo mun juttu. Tollasessa tahissa en saa tarpeeksi palautusta, vaan melkeempä palan loppuun. Onko sekään sitten hyvä? Ajattelin nyt seuraavalla yhteistreenillä (huomenna) hieman jutella tosta valmentajan kanssa. Katsellaan mitä se on mieltä ja miten mennään tästä eteenpäin :)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar